ZoZie Caribbean

herinneringen moet je maken

15 February 2015

Voorpret

En jawel, de reis is geboekt, dit maal hebben we niet alleen de vluchten maar ook de accomodaties al geboekt (het zijn er maar drie!). Aangezien we lekker willen genieten van een uitzicht op zee, strand en palmen leek het ons beter de slaapplek al meteen te regelen zodat we niet teleurgesteld worden.

Scuba Lodge, WillemstadWe gaan drie eilanden bezoeken; Sint Maarten, Curaçao en Bonaire. Sint Maarten is een Bovenwinds eiland (SSS-Eilanden) en Curaçao en Bonaire zijn Benedenwindse eilanden (ABC-Eilanden). De eilanden liggen in de Caribische zee. Het gebied wordt de Caraïben genoemd ook wel de Antillen. De Boven- en Benedenwindse eilanden vormen samen de Kleine Antillen. De Caraïben bestaat uit zo'n 7000 eilanden! We hebben dus nog even te gaan. We zijn al eens naar Cuba geweest dus deze kunnen we alvast afstrepen.

De eerste centjes zijn uitgegeven, de aanbetaling op de reis en twee Anti-noise Headsets voor in het vleigtuig. Kunnen we eindelijk eens rustig een stuk of wat filmpjes kijken zonder al te veel verstoring van achtergrond geluiden. Van ons mag de reis beginnen.........